Freesservice

Kunststof frezen? Wij beschikken over een grote freesmachine om uw gewenste vorm te frezen. De freesmachine vormt samen met onze zaagmachine de spil in het magazijn. Hiermee kunnen we kunststof platen gemakkelijk frezen, naar uw wens. U hoeft enkel een DXF-tekening (een auto-cat 2000 contourbestand) aan te leveren. Indien niet mogelijk: een DWG-bestand. De voorkeur gaat uit voor een DXF-bestand. We kunnen deze dan direct in onze freesmachine plaatsen om uw kunststoffen te frezen. Tegen betaling kunnen wij ook een tekening voor u ontwerpen. Dit is wel op aanvraag. Vraag een offerte aan. 

Ons freesprogramma

We kunnen contourfrezen (2D frezen). De freesmachine volgt dan de lijn die in uw tekening zit. Zo komt er een vorm uit naar uw wens. Daarnaast kunnen we gaten frezen / boren / uitkameren. Dit is geheel naar wens in te stellen aan de hand van uw tekening. Onze freesmachine kan naar wens ook sleuven frezen.

Gespecialiseerd team kunststof frezers

Onze kunststof professionals hebben meerdere trainingen gevolgd met de freesmachine en weten als geen ander ze moeten frezen. Dankzij onze jarenlange ervaring met kunststof platen, staven en buizen kunnen we u uiteraard goed adviseren over de geschikte kunststoffen.

Kunststof frezen | Novoplast Kunststoffen