Melvin van de Kraats

Melvin van de Kraats

Verkoop en inkoop

Melvin doet de verkoop en inkoop samen met Leo. Door de technische achtergrond van Melvin en de jarenlange ervaring in kunststoffen kan hij u helpen bij het vinden van een oplossing voor uw technische probleem.

Leo van Toor

Leo van Toor

Verkoop en inkoop

Leo is samen met Melvin verantwoordelijk voor de verkoop en de inkoop bij Novoplast kunststoffen. Met 30 jaar ervaring in kunststoffen heeft Leo alles al een keer meegemaakt en kent hij de eigenschappen, toepassingsgebieden en voor- en nadelen van de verschillende soorten kunststoffen als geen ander!

Brigit den Otter

Brigit den Otter

Administratie

Brigit den Otter doet de administratie voor Novoplast kunststoffen en PerlaPlast kunststofshop. Met haar jarenlange ervaring als directiesecretaresse en administratiemedewerkster is ze een onmisbare schakel in het soepel laten verlopen van alle processen.

Herman Versluis

Herman Versluis

Magazijn medewerker

Herman versluis is de motor binnen Novoplast kunststoffen.. Herman zorgt ervoor dat alle platen op de bestelde maat gezaagd worden, dat de inkomende goederen worden gelost, dat het magazijn netjes blijft en dat speciale wensen van onze klanten worden uitgevoerd, zoals het aanbrengen van facet randjes of radii aan kunststof platen.

Petra van Toor

Petra van Toor

Administratie en andere klusje

Petra zorgt er samen met Brigit voor dat de administratie op orde blijft, dat er genoeg koffie, papier, en andere belangrijke benodigdheden zijn en dat alles netjes wordt schoongemaakt.