Melvin van de Kraats

Melvin van de Kraats

Profitcentre Manager

Melvin staat sinds 2017 aan het roer van Novoplast Kunststoffen (B2B) en Perlaplast Kunststofshop (B2C). Dankzij zijn jarenlange ervaring in de technische kunststoffen kan hij klanten goed adviseren en helpen bij hun aankoop. Vanuit zijn heldere visie bouwt hij de bedrijven uit naar een grote speler op de Nederlandse en Belgische kunststof markt.

Sjoerd Roenhorst

Sjoerd Roenhorst

Accountmanager Internal sales

Sjoerd is, samen met Melvin, het aanspreekpunt voor klanten. Met zijn 10 jaar ervaring in reclamekunststoffen en bewerking weet hij altijd een passend advies op elk vraagstuk. Dankzij zijn enthousiasme en bevlogenheid past hij perfect in de dynamische wereld van kunststof, waar geen dag hetzelfde is!

Herman Versluis

Herman Versluis

Allround magazijnmedewerker

Herman versluis is de motor binnen Novoplast kunststoffen. Herman zorgt ervoor dat alle platen op de bestelde maat gezaagd worden, dat de inkomende goederen worden gelost, dat het magazijn netjes blijft en dat speciale wensen van onze klanten worden uitgevoerd, zoals het aanbrengen van facet randjes of radii aan kunststof platen.

Richard ten Have

Richard ten Have

Allround magazijnmedewerker

Richard is een spin in het web in het magazijn. Met zijn 10 jaar ervaring kan hij vrijwel elke kunststof plaat, buis en staf zagen. Je ziet hem op de heftruck, achter de zaagmachine en hij bezorgt de kunststoffen ook nog eens bij u thuis!

Mo

Mo

Allround magazijnmedewerker

Mo is onze nieuwste aanwinst in het team en is een echte alleskunner. Hij kan zagen, frezen en bezorgt zelfs bestellingen bij klanten thuis. En altijd met een glimlach!

Ton Willemsen

Ton Willemsen

Chauffeur

Als u kunststof bestelt bij Novplast Kunststoffen is de kans groot dat u Ton bij de bezorging gaat zien. Hij is al jarenlang een van onze vaste chauffeurs, kent elke binnendoor-weg en levert met grootse precisie de kunststof leveringen af.

Laurens Derks

Laurens Derks

Online Marketeer

Webshops, marketing en E-commerce kennen geen geheimen voor deze Online Marketeer. De webshop van Perlaplast Kunststoffen houdt hij up-to-date, zorgt dat klanten snel hun producten kunnen vinden en onderneemt diverse marketing acties.

Len Ambting

Len Ambting

Customer service medewerker

Deze klantvriendelijke sales-topper staat u graag te woord tijdens de aankoop van uw kunststoffen tot aan de levering. Len zorgt er altijd voor dat alles top in de puntjes is voorbereid en gaat altijd voor een 10!

Brigitte den Otter

Brigitte den Otter

Financieel medewerker

Brigit den Otter doet de administratie voor Novoplast kunststoffen en PerlaPlast kunststofshop. Met haar jarenlange ervaring als directiesecretaresse en administratiemedewerkster is ze een onmisbare schakel in het soepel laten verlopen van alle processen.