Hello goodbye

Op 31 augustus hebben we officieel afscheid genomen van Leo van Toor en zijn vrouw Petra van Toor. Wij wensen hen veel geluk in de toekomst en danken hen voor de afgelopen 2 jaar! Het vertrek van Leo van Toor heeft ertoe geleid dat Sjoerd Roenhorst in juli is begonnen bij Novoplast Kunststoffen. Hieronder stelt hij zich voor.

Mijn naam is Sjoerd Roenhorst  wonende te Zelhem, en per 1 juli 2018 werkzaam als Account Manager Internal Sales,  bij Novoplast kunststoffen BV te ‘s-Heerenberg, een Business unit van Vink Kunststoffen. Voorts kom ik uit een technische/ondernemende familie, opleiding luchtvaart techniek genoten o.a. grondwerktuigkundige geweest, uiteindelijk voor de commerciële wereld gekozen waarin creativiteit past. Dit heeft er toe geleid dat ik reeds 10 jaar werkzaam ben kunststofland!

Tot voorheen in de kunststof bewerking  bij Vokube BV te Doetinchem, als commercieel medewerker. Al jaren klant bij Vink Handel, maar ook in de hoedanigheid  leverancier voor Vink Techniek (Edwin Verhey/Melvin van de Kraats) alsmede leverancier/kunststofbewerker voor Novoplast.

Bekend in het kleine wereldje van kunststoffen was een nieuwe uitdaging aangaan met bij Novoplast dan ook geen toeval. Het voelt goed om m’n werkzaamheden voor te mogen zetten binnen de solide organisatie Vink Kunststoffen en, mij , middels deze weg, voor te mogen stellen aan mijn nieuwe collega’s. AANGENAAM kennis te maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *